Werken bij

Met een ondernemende en kennisintensieve mindset werken aan vraagstukken over water en veiligheid. Past dat bij jou? Dan pas jij bij HKV!

HKV is altijd op zoek naar talenten en ervaren krachten om ons team te versterken (acquisitie wordt door ons niet op prijs gesteld). Je kan kiezen uit een van onze vestigingen in Lelystad, Delft en Amersfoort om te werken maar combineren kan eveneens en thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

HKV houdt zich bezig met hoogwaardige en duurzame bijdragen aan water en veiligheid. We zoeken en vinden voortdurend nieuwe invalshoeken en methoden. Voel je je thuis in een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt en vanuit een hecht team veel van je wordt gevraagd? Stuur dan je open sollicitatie naar ons postadres in Lelystad, maar bij voorkeur per e-mail ter attentie van Carina Franco.

 

We hebben de volgende vacature(s):

  • Vacature

    Afstudeerproject Deep Dory – Deep learning technieken voor soorten herkenning van marinelarven en -eieren

Stage en afstuderen

Heb je interesse in een stage of een afstudeerplek bij HKV? Neem dan contact op met de contactpersoon zoals vermeld bij het werkveld van jouw interesse of stuur een e-mail naar Carina Franco.

C. Franco HR professional 0320294252 personeelszaken@hkv.nl