Over HKV

Missie en kernwaarden

HKV lijn in water werkt met een driedelige missie met het doel bij te dragen aan een veilige en duurzame leefomgeving voor iedereen: medewerkers, opdrachtgevers, collega bedrijven, leveranciers en de maatschappij.

Dienstenmissie: dé duurzame kennisondernemer zijn voor water en veiligheid
Het bieden van kwalitatief goede, duurzame, innovatieve en onafhankelijke oplossingen op het gebied van waterveiligheid en waterbeheer met advies, onderzoek en productontwikkeling.

Economische missie: een financieel duurzame bedrijfsvoering hebben
Door het nemen van financieel en economisch gezonde beslissingen waarborgt het bedrijf haar winstgevendheid en vergroot daarmee de waarde voor aandeelhouders en ruimte voor de (loopbaan)ontwikkeling van medewerkers.

Sociale missie: aandacht voor mens en maatschappij hebben in advies, onderzoek en bedrijfsvoering
Het creëren van een veilige en gezonde leefomgeving waar groei en ontwikkelingen samengaan met respect voor milieu en mens zowel lokaal als internationaal.

Kwaliteit, sociaal gericht, ondernemend en transparant zijn voor ons kernwaarden. Het zijn waarden die ervoor zorgen dat wij als collega’s goed met elkaar omgaan en elkaar beter maken, die ervoor zorgen dat wij onze opdrachtgevers en partners goed van dienst zijn en die ervoor zorgen dat we als onafhankelijke adviseurs gerespecteerd zijn.
Deze kernwaarden zorgen ervoor dat wij op een duurzame manier invulling kunnen geven aan onze missie kennisondernemer te zijn voor water en veiligheid. Onze kernwaarden zijn vrijelijk gebaseerd op de UN Global Compact.

HKV Code Of Conduct

Werken bij HKV

Met een ondernemende en kennisintensieve mindset werken aan vraagstukken over water en veiligheid. Past dat bij jou? Dan pas jij bij HKV!

HKV is altijd op zoek naar talenten en ervaren krachten om ons team te versterken. HKV houdt zich bezig met hoogwaardige en duurzame bijdragen aan water en veiligheid. We zoeken en vinden voortdurend nieuwe invalshoeken en methoden. Voel je je thuis in een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt en vanuit een hecht team veel van je wordt gevraagd? Stuur dan je open sollicitatie naar ons postadres in Lelystad, maar bij voorkeur per e-mail ter attentie van Carina Franco.

Stage en afstuderen

Heb je interesse in een stage of een afstudeerplek bij HKV? Neem dan contact op met de contactpersoon zoals vermeld bij het werkveld van jouw interesse of stuur een e-mail naar Carina Franco.

C. Franco Directiesecretaresse / medewerker Personeelszaken 0320294252 c.franco@hkv.nl

Organogram

Maatschappelijke betrokkenheid

We vinden betrokkenheid bij maatschappelijke vragen en verantwoord omgaan met onze planeet vanzelfsprekend. Daarom onderschrijven wij de tien principes van de United Nations Global Compact (www.unglobalcompact.org), gericht op mensenrechten, eerlijke arbeid, een beter milieu en anti-corruptie. Als lid van de Global Compact dragen we zoveel mogelijk bij aan de implementatie van de principes.
We vinden het belangrijk om als bedrijf bij te dragen aan een duurzame leefomgeving op een manier die bij ons past. We doen projecten die direct bijdragen aan onze leefomgeving zoals de Ocean Cleanup en Ecoshape. Daarnaast ondersteunen wij diverse lokale, nationale en internationale maatschappelijke initiatieven

Ook ondersteuning en begeleiding van studenten vinden wij erg belangrijk. Het geeft hen de mogelijkheid om kennis te maken met het vakgebied en het bedrijfsleven. We bieden studenten een afstudeerplek aan, ondersteunen studieverenigingen en begeleiden groepen studenten tijdens hun stage in het buitenland.

HKV is lid van de volgende netwerken in de watersector