PROJECT

HKVEYE

HKVEYE helpt bij inspectie en monitoring van waterkeringen en watersystemen. Een steeds groter beheergebied en minder mankracht maakt efficiënte inspectie en monitoring steeds moeilijker. HKVEYE helpt bij de inspectie en monitoring van kunstwerken en waterkeringen. Dit doen wij doormiddel van interpretatie van visuele data met data science technieken.

Wij ontwikkelen producten die ingezet kunnen worden om specifieke inspectie- en monitoringsvragen te beantwoorden. Denk hierbij aan monitoring van de kwaliteit en vitaliteit van vegetatie en bekleding, detectie van zand meevoerende wellen en verschilanalyses.

Samen met onze klanten werken wij aan deze innovaties om inspectie en monitoring preciezer, beter en efficiënter uit te voeren. Met HKVEYE geven wij vorm aan een nieuwe manier van inspectie en monitoring in de watersector. Een veelbelovende werkwijze omdat (visuele) data steeds meer beschikbaar komt en er steeds meer handvatten zijn om daar ook op een efficiënte manier informatie uit te halen.

Bent u benieuwd wat wij nog meer doen op dit vlak? Heeft u vragen? Bekijk de video’s, of contacteer: