ACTUEEL

Waterschap Limburg start informatieknooppunt voor betere informatievoorziening en -verstrekking

Onlangs heeft Waterschap Limburg een contract ondertekend met ICT-consultant Ordina voor de gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van een informatieknooppunt. Wij ondersteunen Ordina bij de implementatie met onze kennis op het gebied van het watersysteem en de interpretatie en visualisatie van de verschillende informatiebronnen. Een volgende, belangrijke stap richting datagedreven werken bij Waterschap Limburg.

Dit innovatieve cloud-platform maakt gebruik van moderne technologieën, zoals knowledge graphs – waarmee inhoudelijke verbanden in de data worden weergegeven -. Het informatieknooppunt zorgt voor een betere samenwerking en informatievoorziening binnen het waterschap en met haar partners.

Waterschap Limburg en Ordina verwachten dat het informatieknooppunt binnen een aantal maanden operationeel is met de eerste toepassing.

Voor een uitgebreide omschrijving van het uit te voeren project verwijzen we graag naar de website van Waterschap Limburg: https://www.waterschaplimburg.nl/actueel/nieuws/@7870/waterschap-limburg-start/

Waterschap Limburg start informatieknooppunt voor betere informatievoorziening en -verstrekking