Advies
Onderzoek en Ontwikkeling
Producten
Nieuws
Over HKV
Publicaties
Contact
 
Werken bij HKV LIJN IN WATER
www.hkv.nl NEDERLANDS ENGLISH
www.hkv.nl
Risico en veiligheid
www.hkv.nl

New Orleans, Birma, India, IndonesiŽ. Het zijn slechts voorbeelden van gebieden die de laatste jaren met flinke overstromingen te maken hebben gehad. Deze gebeurtenissen maken het duidelijk hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in de risico's van overstromingen. Binnen de adviesgroep Risico en veiligheid staan adviesprojecten over de bescherming tegen overstromingen daarom centraal. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Hoogwatervoorspellingen, kansen op en de gevolgen van overstromingen, de onzekerheden daarin (nu en in de toekomst) en de gevolgen van onzekerheden voor de beleidsvoorbereiding en besluitvorming zijn typische onderwerpen die onder deze adviesgroep vallen.

HKV LIJN IN WATER beschikt over zeer veel ervaring op het gebied van probabilistische modellen en technieken. Optimaal beheer en onderhoud valt om deze reden ook onder deze adviesgroep. In diverse projecten heeft HKV LIJN IN WATER bewezen niet alleen inhoudelijk sterk te zijn maar ook proces- en beleidsmatig. Vertaling van inhoud naar beleid is ons bepaald niet vreemd en is ťťn van de speerpunten in de bedrijfsstrategie.

Terug naar overzicht